02 2643 – 106
 

Совети за инконтиненција

Не треба да дозволите инконтиненцијата да ви застане на патот потполно да уживате во животот. Со правилeн производ  за инконтиненција и неколку корисни совети, можете да го живеете својот живот како што сакате.