02 2643 – 106
 

Abena Junior

 Abena Junior е наменет за деца и  адолесценти со проблеми поради неволно истекување урина и измет. Во нашата линија за деца и тинејџери можете да најдете Abena Slip Junior пелени и Abena Pants Junior пелени-гаќички со принт.

Развиени специфично за 24-часовна инконтиненција кај млади помеѓу 5-15 години со брзо и неконтролирано уринирање.