02 2643 – 106
 

Abena Slip

ABENA Slip Premium е палета на пелени за умерена до тешка инконтиненција, наменета за ситуации со многу тешки барања и за пациенти врзани за кревет.  Палетата се произведува на најсовремени производни линии во Данска.

Комплетна палета на влошки на Abena, за средна до тешка инконтиненција.