02 2643 – 106
 

Abena Pants

Abena Pants е  асортиман на модерни пелени-гаќички на ABENA што може да се носат како нормална долна облека. Достапно во 5 големини и 4 нивоа на апсорпција за покривање на широк опсег на потреби.

Нашите Abena Pants мобилни гаќички се дизајнирани со цел да се создадат ултра дискретни пелени за облекување со висок квалитет. Својства на мек надворешен слој,Top-Dry System кој обезбедува сува површина, дишење на кожата и заштита од протекување.