02 2643 – 106
 

Abri-Man

Избор на специјализирани машки влошки за инконтиненција. Производите Abena за инконтиненција кај возрасни доаѓаат во многу облици и големини, додека производите за мажи се специфично обликувани да одговараат на машката анатомија.