02 2643 – 106
 

Нова обвивка - истите добри производи 

Поради сигурната заштита производите на Абена  се препорачани од експерти и негуватели ширум светот . Со изборот на екстремно меките, крајно дискретни и исклучително безбедни влошки на Абена, вие и вашата мала тајна сте потполно безбедни.

 

  • 100 процентно дишење
  • Тенко и дискретно
  • Со исклучително апсорбирачки материјали
  • Нордиска еколошка ознака