02 2643 – 106
 

Abri-Wing

Производите Abri-Wing за инконтиненција се одлично решение за корисници со умерена до тешка инконтиненција.

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!