02 2643 – 106
 

Abri-San

Abri-San е нашата најголема палета на влошки за инконтиненција, која ги опфаќа сите степени на инконтиненција. 

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!