02 2643 – 106
 

Abri-Form Junior

Развиени специфично за 24-часовна инконтиненција кај млади помеѓу 5-15 години со брзо и неконтролирано уринирање.

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!