02 2643 – 106
 

Abri-Flex

Нашите Abri-Flex мобилни гаќички се дизајнирани со цел да се создадат ултра дискретни пелени за облекување со висок квалитет. Својства на мек надворешен слој,Top-Dry System кој обезбедува сува површина, дишење на кожата и заштита од протекување.

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!