02 2643 – 106
 

Нашите пелени за деца за еднократна употреба се меѓу најеколошките пелени на пазарот. Произведени се имајќи ја предвид заштитата на животната средина и 95% од отпадот кој се добива при производството на „Bambo Nature“ се рециклира. Покрај тоа, пелените ја носат етикетата за почитување на еколошки стандарди „Нордиски лебед“, етикетата на Советот за стопанисување со шуми и нашата етикета „дерматолошки тестирано“.

Пелените „Bambo Nature“ се нежни за детската кожа и здравје и имаат мек надворешен слој сличен на ткаенина, како и мек горен внатрешен слој поради што пелената е како мека облека. Пелените се дизајнирани совршено да одговараат на детската анатомија, што го оневозможува протекувањето и му овозможува на детето да се чувствува удобно и слободно да се движи. 

Пелени за деца

Сопствениот производен погон на „Abena“ во Данска произведува еколошки пелени за деца со врвен квалитет.

Нашиот бренд на еколошки пелени за деца се вика „Bambo Nature“. Производството тече нон-стоп, што ни овозможува да произведуваме големи количества висококвалитетни пелени за деца за еднократна употреба и да одговориме на побарувачката која постојано расте.

Покрај нашиот бренд, исто така произведуваме и пелени за деца со приватни етикети. 

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!