02 2643 – 106
 

Заштитна облека

Со над 300 производи во 7 различни групи на производи, комплетната палета на ABENA на заштитната облека за еднократна употреба е доволно широка за да ги покрие сите потреби.

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!