02 2643 – 106
 

Контакт

Пишете ни на нашата електронска адреса: infomk@abena-helpi.si или едноставно исполнете го образецот подолу. Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања!

Регистрирајте се!

Добивајте ги последните новости директно во вашето е-сандаче

Регистрирајте се!